I LOVE SUSHI UTRECHT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2241 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 17:55 Snel geleverd en lekker!
9 jun 2024 om 17:21 De sushi's waren niet goed gerold en braken daarom snel. De sashimi tonijn was groot en dik gesneden en vooral storend vond ik de vele bindweefsel die er nog in zat.
9 jun 2024 om 13:47 Heerlijke pokébowl!
2 jun 2024 om 22:17 Sushi was lekker. Helaas duurde het bijna 2 uur voordat het bezorgd werd i.p.v. 25-45 min zoals aangegeven vantevoren ..
26 mei 2024 om 19:43 Smakelijke sushi.
10 mei 2024 om 10:38 Wisselende ervaring met de bezorging. Het eten is heerlijk, maar soms is de wachttijd extreem lang, zonder enige berichtgeving. De Foodtracker van Thuisbezorgt geeft een zeer onbetrouwbaar beeld hierbij.
9 mei 2024 om 21:00 Om 18:55 besteld en om 20:30 kwam het pas aan… en ik werd niet gebeld met een uitleg of iets. Slordig.
3 mei 2024 om 21:36 Had de bestelling op bezorgtijd ingesteld en was keurig optijd.. heerlijk gegeten alles was vers en vol van smaak
22 apr 2024 om 8:07 Het was oké, niet meer dan dat
9 apr 2024 om 13:36 Wat weinig zalm en naar mijn smaak te grof gesneden. Alle bijzaken waren wel op orde; gember, sojasaus + wasabi en de bezorging was vlot en netjes. Wanneer Maui Sushi open is bestel ik daar ipv hier.
8 apr 2024 om 19:46 Matige sushi, te veel rijst, dunne plakjes vis op de nigiri waardoor het uit verhouding was. Ook was de vis uitgedroogd
7 apr 2024 om 21:29 Echt heel vers en lekker!