I LOVE SUSHI UTRECHT

I LOVE SUSHI UTRECHT Goed? Vertel het een ander! Is er iets? Vertel het ons!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1826 beoordelingen
11 apr 2021 om 22:21 Werd echt mega snel bezorgd en was erg lekker vers (alleen de nori sheets iets wat taai)
11 apr 2021 om 20:34 Box B was heerlijk!
11 apr 2021 om 19:45 Het eten was heerlijk! Bezorging was sneller dan verwacht.
9 apr 2021 om 22:34 Ik had box 5 en mini loempia's. Lekkere sushi, verse zachte zalm, snel bezorgd. Nul klachten!
9 apr 2021 om 20:30 Goorste sushi ooit. Sushi valt compleet uit elkaar voor dat je het überhaupt hebt opgepakt. Vis proefde ook niet lekker vers. Echt zonde van de €25 en bezorging duurde ook ruim 75 min.
8 apr 2021 om 10:30 Super!
4 apr 2021 om 19:56 Zoals altijd super super lekker, vers en snelle bezorging, my go to place!! <3
3 apr 2021 om 20:15 Opnieuw een trakat
3 apr 2021 om 12:43 Altijd lekker!
28 mrt 2021 om 21:49 Eten was top en optijd
28 mrt 2021 om 21:37 Goede service, heerlijke verse sushi en super klantvriendelijk. Ik geef het een 10!
28 mrt 2021 om 8:50 De sushi was vers. De avocado was mooi groen. Betekent dat het vers is. Alleen bij de tempura ebi roll zat er minder of bijna geen avocado in en waren de garnalen koud. Dat is het enige minpuntje.