I LOVE SUSHI UTRECHT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2209 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

16 feb 2024 om 20:23 Alles toppers. Bestelling altijd op tijd klaar en ze doen er vaak wat extra’s bij. Kom er graag.
15 feb 2024 om 8:38 Heb meer dan 2 uur op mijn eten gewacht en de sushi zelf was echt matig.. Smaakte allemaal hetzelfde. Zal niet nog eens bestellen.
11 feb 2024 om 0:58 TOP bestel hier vaker en de kwaliteit is zeer goed voor een afhaalrestaurant.
2 feb 2024 om 12:08 sushi was goed, maar ik had ook Ebi fry besteld en kreeg in plaats daarvan mini loempia's. Beetje teleurstellend wel echt. Uiteindelijk nog wel genoten van de sushi maar je verwacht wel dat je krijgt wat je besteld natuurlijk.
30 jan 2024 om 22:19 Sushi smaakte niet vers genoeg. Bezorger belt aan de deur en klopt vervolgens keihard op het glas. Dit was de laatste keer dat ik hier bestel.
28 jan 2024 om 20:34 Het was lekker en de bezorging was precies op tijd
27 jan 2024 om 21:01 Toppers van I love sushi. Altijd vriendelijk, goede service en ze zijn gewoon super lief.
25 jan 2024 om 23:15 Het eten was minder lekker dan verwacht helaas. Zat niet heel veel smaak aan.
23 jan 2024 om 14:59 Ze hebben er langer dan 2 uur over gedaan om onze bestellen te bezorgen
21 jan 2024 om 22:00 Stuk later dan aangegeven.
20 jan 2024 om 21:41 Was heerlijk
20 jan 2024 om 21:36 Was lekker, maar bijna een half uur te laat helaas.